Hollywoods nya fejd

2013-08-20
Tidigare har vi fått stå ut med att Paris Hilton och Linsay Lohan har bråkat med allt och alla inom räckhåll. Angelina Jolies fejd med hennes far Jon Voight har varit väldigt omskriven och Isaiah Washingtons fejd som startade med TR Knight och slutade med att hela Grey's Anatomy teamet avskydde honom går väl till TV-historien som en av de värsta...
 
 
Nu har dock en ny fejd blossat upp över Hollywoods kullar och det är Josh Duhamel och hans väldigt gravida fru Fergie som är arga på Kanye West och Kim Kardashian som snodde deras babynamn.
Det var när Josh för några dagar sedan gjorde en intervju, där han mestadels höjde sin fru till skyarna, som han skämtsamt berättade att det hade bestämt sig för namnet North eftersom Josh själv kommer från North Dakota men namnet var ju redan upptaget.
Sen tillade han att namnet dom faktiskt har valt till den lilla pojken, som ska komma vilken dag som helst, är ett ganska traditionellt namn som man inte hör varje dag, och som är väldigt speciellt för dem båda eftersom det är ett namn som finns i familjen.
Vad tror ni pojken Duhamel kommer heta? Ska vi satsa på Dakota nu när North var upptaget?

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback