Previously on Arrow...

2013-09-25

TIDIGARE... Oliver och hans lilla gäng av hämnare lyckades åtminstone häva en del av Malcolm Merlyns idiotiska plan att förstöra The Glades. Detta ledde till hans sons Tommys död då han försökte rädda Laurel som var i katastrofområdet och Arrow lyckades tillslut (verkade det som) döda Malcolm. 

VAD KOMMER HÄRNÄST? Oliver har fått nog av bilden av honom som en person som tar lagen i egna händer. (Är det inte det han gör?) Han inser att han måste vara en symbol av hopp för folket och en del i det gör att han nu verkligen förlikar sig med namnet Arrow. Oliver kommer få en ny nemesis i Isabel Rochev. Felicity kommer fortsätta vara "adorkable", Roy kommer äntligen få träffa "Arrow" och någons framkomst som Black Canary blir startskottet i en livsomvälvande resa för Laurel.

BONUSSPOILER För alla oss som tycker att Oliver passar bättre med Felicity än med Laurel kommer få se relationen mellan dom utvecklas och djupna under denna säsongen. Med det sagt är det tyvärr inte säkert att dessa två får ihop det dock...


0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback