Previously on Grey's Anatomy

2013-09-13
 
TIDIGARE PÅ...
Trots att det var en spännande förlossning så kom tillslut Meredith och Dereks son Bailey och Alex och Jo delade sin första kyss. Nyförlovade April erkände sina känslor för Jackson och två par, Cristina och Owen och Arizona och Calle, gjorde slut. Och Richard låg på golvet i sjukhusets översvämmade källare i vatten som var strömförande.

VAD KOMMER HÄRNÄST 
Richards öde avgörs i premiären som startar upp direkt efter säsongsfinalen. Vi kan förvänta oss intressanta följder efter att April erkände sin kärlek för Jackson. Tydligen kommer dessa två inte uppföra sig speciellt vuxet alla gånger över detta. Callie och Arizona har en väldigt massa jobb framför sig. Lauren kommer inte vara med mer för att komplicera saker mellan Callie och Arizona men det kommer ändå vara en lång, om inte omöjlig, väg framför sig. Callie kommer, otroligt nog, vända sig till Meredith och Cristina för att få stöd.

BONUSSPOILER
I den nya säsongen kommer Meredith och Derek tackla stora frågor som "Är det möjligt att ha allt?" och "Om man har allt är det man gör då nog eller gör man inget bra nog?"

RETURDATUM Grey's Anatomy kommer tillbaka fredagen den 27 september med ett dubbelavsnitt.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback