Previously on Revenge...

2013-09-16
 
TIDIGARE PÅ...
Initiativet hände och det var obeskrivligt. Declan dog efter att Conrad strulat till det i vanlig ordning, detta ledde till att Jack nästan dödade papa Grayson men han avbröts av Emily som avslöjade att hon egentligen är Amanda. Victorias länge sedan försvunne son återkom och Nolan blev arresterad för inblandning i Padmas död. 
 
VAD KOMMER HÄRNÄST? Revenge har fått en ny showrunner och det kan antingen förstöra allt eller få allt så mycket bättre. Vi hoppas på alternativ nummer två, i och för sig kan ju allt bara bli bättre efter säsong tvås Initiativet. Säsongen kommer starta med en flashforward (i vanlig ordning), denna gången till Emilys bröllop. Vi kommer även få se vad som hände med Charlottes graviditet och hur Declans död påverkade henne.

BONUSSPOILER
I premiären så kommer vi få veta vad som hände med Emily och Jack efter att han fick veta hennes stora hemlighet. De har inte precis varit i kontakt och det finns mycket olöst mellan dem. När de löst dessa saker så kommer det vara en helt annan dynamik mellan dem som är väldigt oväntad.

RETURDATUM
Revenge återkommer måndagen den 30 september.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback