Previously on Revolution...

2013-09-12

TIDIGARE PÅ...  Aaron och Rachel satte på strömmen igen men när dom gjorde detta så startade de en kedjereaktion som ledde till en kärnvapenattack mot Atlanta och Philadelphia. Vem som låg bakom det är oklart men kanske den Kubaboende amerikanske presidenten. Neville avsatte Monroe, som släpptes fri av Miles och Nora dog i kaoset när "Tornet" skulle stormas.

VAD KOMMER HÄRNÄST? 
Livet är inte så lätt för Charlie och de andra när vi återkommer till dem tre månader efter händelserna i säsongsavslutningen. Strömmen fungerar inte längre, två städer är förstörda och till och med halsbanden är döda. På grund av all förstörelse är Matheson familjen förstörd och Charlie lämnar det som är kvar av familjen och slår sig ihop med en prisjägare som heter Adam. Rachel fåt ett nervöst sammanbrott, Neville och Jason åker österut för att hitta mamma Neville och se förstörelsen på egen hand. Monroe å andra sidan försöker ligga med alla kvinnor inom räckhåll samtidigt som han försöker dricka upp alla alkoholhaltiga drycker i närhet.

BONUSSPOILER
Aaron kommer hitta kärleken i en väldigt religös Texasbo. Om kärleken är besvarad låter vi vara osagt.
 
RETURDATUM Revolution kommer tillbaka torsdagen den 26 september. Jag kommer dock spara avsnitten och se hela säsongen i vår. Jag måste korta tittlistan lite så detta är en som ryker tyvärr.

0 Comments


Design by: DesignbloggarLeave a ReplyName *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback